Heilige Plekken Logo
FAQ

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over de experiences? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Heilige Plek

Dat is super! Meld je hier gratis aan.

Je ontvangt uiterlijk 7 dagen voor je boeking een mail met daarin wat de tijd is van aankomst en vertrek. Ook laten we je weten als je nog iets specifieks mee moet nemen. Je ontvangt dan ook de globale indeling van de nacht. Zo weet je ruim op tijd wat je kunt verwachten. 

Experiences

De experiences zijn bedoeld voor jonge mensen vanaf 12 jaar. Belangrijk is dat er minimaal een volwassene bij aanwezig is. 

De experience is ontwikkeld voor groepen van 5 tot en met maximaal 20 jongeren onder begeleiding van minimaal 1 volwassene van het Heilige Plekken team. 

Nachtexperience
De nachtexperience duurt minimaal een etmaal incl. slapen. De exacte aankomst- en vertrektijd ontvang je na boeking, deze verschilt per heilige plek. Ook kan deze afhankelijk van het moment waarop jullie willen komen.

 De experience wordt op dit moment geleid door een van de teamleden van het Heilige Plekken team. Boek je een nachtexperience, dan neemt iedere deelnemer zelf een matje, kussen en slaapzak mee. 

Alle heilige plekken die je op de kaart of in de lijst ziet hebben al meegedaan. Maar er zijn veel gesprekken met kerken die nog niet op de kaart zijn. Aarzel dus niet als je wilt meedoen om te bellen. Dan zoeken we een kerk bij jou in de buurt. 

Op het moment dat de heilige plek je welkom heet, ontdek je ook wat hun spelregels zijn. Aan jou wordt gevraagd om respectvol om te gaan met het gedachtegoed en de aanwezige materialen. Maak je schade dan doe je een beroep op je aansprakelijkheidsverzekering. 

Je vindt een overzicht van alle experiences op deze pagina. 

Je betaalt direct na boeking. Op het moment dat je onverwachts niet kunt komen, ben je van harte welkom om op een ander moment de experience te beleven. Je krijgt geen geld terug.  
Maak je een groepsboeking dan maken we specifieke afspraken met jou als contactpersoon ook over het annuleren. 

Je leest steeds als we een event organiseren wat de prijs is en of de prijs inclusief of exclusief ontbijt is. 
De helft van het bedrag voor je verblijf boeken wij naar de kerk waar je bent geweest als bijdrage voor het voortbestaan van het kerkgebouw en de verhalen. 

Doe je een groepsboeking dan maken we een totale prijs voor de experience, de locatie en de begeleiding. 

Wij vragen je na boeking vooraf te betalen door middel van een bankoverschrijving. 

Roken, gebruik van alcohol of andere verslavende middelen is verboden op de heilige plek.

Het gebruik van kaarsen en/of wierook is verboden in alle ruimtes van de kerk. Dat geldt ook voor het gebruik van (ander) open vuur.