Heilige Plekken Logo
FAQ

Veelgestelde Vragen

Heb je vragen over de experiences? Op deze pagina vind je antwoorden op de meest voorkomende vragen.

Heilige Plek

Dat is super, meld je hier gratis aan.

Experiences

De experiences zijn bedoeld voor jonge mensen vanaf 12 jaar. Belangrijk is dat er minimaal een volwassene bij aanwezig is.

De experience is ontwikkeld voor groepen van 5 tot en met maximaal 15 jongeren per ronde onder begeleiding van minimaal 1 volwassene. Hij/zij boekt, doet de betaling en ontvangt de materialen.

Nachtexperience
De nachtexperience duurt minimaal een etmaal. De exacte aankomst- en vertrektijd ontvang je na boeking, deze verschilt per heilige plek. Ook kan deze afhankelijk van het moment waarop jullie willen komen.
Overige
Voor de andere experiences reken je op totaal 180 minuten, zo’n 60 minuten voor welkom en klaarzetten van de gekregen materialen door de volwassene die boekt en 90 minuten voor de experience met daarna nog de gelegenheid voor opruimen en vertrek.

De experience is zo ontwikkeld dat je alles vooraf ontvangt en met een volwassene kunt organiseren. De uitwerking is lees- en gebruiksvriendelijk. Enkele materialen ontvang je digitaal en sommige materialen per post. Boek je een nachtexperience, dan neemt iedere deelnemer zelf een matje, kussen en slaapzak mee.

Alle heilige plekken die je op de kaart of in de lijst ziet doen mee. De locaties waar je de nachtexperiences kunt doen zijn specifiek aangegeven.

Op het moment dat de heilige plek je welkom heet, ontdek je ook wat hun spelregels zijn. Aan jou wordt gevraagd om respectvol om te gaan met het gedachtegoed en de aanwezige materialen. Maak je schade dan doe je een beroep op je aansprakelijkheidsverzekering.

Je vindt een overzicht van alle experiences op deze pagina.

Je ontvangt uiterlijk 14 dagen voor je boeking de materialen digitaal en/of per post. In de bijgesloten brief zie je ook precies wat de tijd is van aankomst en vertrek en ook staan de faciliteiten van de heilige plek overzichtelijk op een rij. Zo weet je ruim op tijd wat je kunt verwachten.

Annuleren van een experience is mogelijk tot het ontvangen van de materialen. Na het ontvangen van de materialen is annulering niet meer mogelijk. Het verzetten van de experience naar een andere datum kan dan nog wel in overleg tot uiterlijk 7 dagen van tevoren.

Voor de experience betaal je als groep € 55,-. De prijs voor het verblijf op de heilige plek is € 12,50 per jongere tot en met 17 jaar. Vanaf 18 jaar is dit € 25,- per persoon. De helft van het bedrag voor je verblijf boeken wij naar de kerk waar je bent geweest als bijdrage voor het voortbestaan van het kerkgebouw en de verhalen.

Wij vragen je vooraf te betalen voor de groepsreservering via iDEAL of door middel van een bankoverschrijving.

Roken, gebruik van alcohol of andere verslavende middelen is verboden op de heilige plek.

Het gebruik van kaarsen en/of wierook is verboden in alle ruimtes van de kerk. Dat geldt ook voor het gebruik van (ander) open vuur.